fbpx

Reacția PACE după eșecul din anticipate: „Nimic nu s-a terminat, totul abia începe”

Partidul „Partidul Acasă Construim Europa” (PACE), a venit cu o reacție la rezultatele alegerilor parlamentare de duminică. Astfel, după ce PACE a obținut 1,28% din voturile cetățenilor Republicii Moldova, liderul formațiunii, Gheorghe Cavcaliuc, și-a expus părerea într-o postare pe Facebook.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acesta le-a mulțumit în primul rând celor ce au votat PACE:

„Vă mulțumim pentru fiecare vot acordat întru schimbarea clasei politice, pentru că a-ți crezut că suntem în stare să facem ordine în țară, pentru oameni. Faptul că în Parlament n-au ajuns unii corupți și bandiți se datorează inclusiv efortului nostru, susținut de Dvs”

Ulterior, Cavcaliuc declaă că PACE va continua să demaște schemele frauduloase:

„Vom continua să demascăm schemele și pe cei care parazitează pe seama bugetului țării și a buzunarului cetățenilor. Chiar dacă unii se văd deja protejați de imunitate de deputat, nu-i va ajuta. Partidul PACE, a reușit să câștige încrederea a zeci de mii de moldoveni, atât în țară, cât și-n diasporă, într-un timp foarte scurt, în pofida presiunii enorme și a intimidărilor asupra noastră”.

„Am fost supuși unei adevărate terori, cu implicarea procuraturii, autorităților electorale, băncilor, linșați mediatic, împiedicați să ne întâlnim cu alegătorii. Nu este exclus faptul că acestea vor continua, dar noi suntem puternici, vom lupta și vom rezista”, se mai arată în postare.

„Nimic nu s-a terminat, totul abia începe și noi în continuare, cu o viteză și mai mare, vom fi prin satele, orașele din țară și diasporă, în comunicare directă cu cetățenii, muncind pentru oameni, acasă construind Europa, pentru urmașii urmașilor noștri”, conchide liderul PACE.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button