/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Cleopatra Stratan își bucură fanii cu o piesă nouă. Ascultă „O mie de fiori”

missing
12 iulie 2021, ora 19:15

Artista din Republica Moldova, care a reușit să cucerească și publicul din România, Cleopatra Stratan și-a bucurat fanii cu o nouă piesă, videoclipul căreia a fost lansat astăzi. „O mie de fiori” este înălțătoare și genul de piesă care nu te lasă să stai, așa a descris tânăra noul single. 

„M-am atașat instant de sunetele ei, iar versurile descriu fiorii pe care îi simți în preajma persoanei iubite”, a scris Cleopatra Stratan pe rețelele sociale. Piesa a fost compusă împreună cu Anastasia Sandu și Edward Sanda la „Famous Production”, iar videoclipul este regizat de George Secrieru.

 

Amintim că recenta colaborare a Cleopatrei Stratan și Pasha Parfeni, care au făcut un remake al cunoscutei melodii „Orele”, pe versuri de Grigore Vieru, a făcut furori pe internet.

La doar o oră de la lansare, videoclipul piesei a adunat peste zece mii de vizualizări și zeci de comentarii de la fani, care s-au arătat încântați de colaborarea dintre cei doi artiști.

Originalul piesei a fost interpretat încă în anii ’90, de celebra artistă Sofia Rotaru.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram