image
Sursa foto: Facebook/ Zona de Securitate

VIDEO: Cozi lungi la secția de votare de la Varnița; Veteran: „Tiratex și Șeriff le-au promis adaosuri la salarii”

Angajații unor întreprinderi din regiunea transnistreană nu mai sunt plătiți pentru exercitarea votului, ci au fost asigurați că vor beneficia de un mic adaos la salariI. Cel puțin asta susține unul dintre veteranii războiului de pe Nistru, Valentin Vapeș, care monitorizează situația de la secția de votare din Varnița.

„Noi am obținut informații din surse veridice potrivit cărora, angajații întreprinderii „Tiratex” au primit promisiuni că li se va oferi un adaos la salarii. La fel și cei de la „Șeriff”, oamenii nu vor primi acum taxa pentru exercitarea votului, ci vor beneficia de un adaos de circa 25 dolari”, a declarat veteranul.

La secțiile de votare din Anenii Noi, destinate locuitorilor din regiunea transnistreană, s-au format cozi lungi.

În imaginile difuzate de site-ul Zona de Securitate, apar și niște femei cu liste, iar un bărbat din Bender confirmă că oamenii au primit asigurări că vor fi remunerți cu un adaos de 500 de ruble, din care vor putea procura produse din rețeaua de magazine „Șeriff”. „E drept ori nu, nu știu. Am vorbit cu un omulean care mi-a lămurit, va veni și el după masă să voteze că acum lucrează”, a spus franc interlocutorul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: