image
Sursa foto: Jurnal.md/Nadejda Roșcovanu

Maia Sandu îndeamnă cetățenii să iasă la vot: E mai ușor să găsim 30 de min. decât să ieșim după asta zile în șir în stradă

Președintele Maia Sandu a lansat un apel în care îndeamnă oamenii care încă nu au reușit să voteze, în special pe locuitorii din orașul Chișinău, să găsească 30 de minute, ca să meargă să-și exercite dreptul la vot pentru a oferi Republicii Moldova șansa pe care o merită.

Știu că unii dintre voi vor să meargă la meci. Vă rog să vă faceți drum întâi până la secția de votare.

Cei care au ieșit să-și petreacă ziua de odihnă cu cei dragi, mai aveti timp în aceste două ore ca să ajungeți la secția de vot. Este foarte important să oferim țării astăzi 30 de minute și să decidem împreună viitorul, să putem să contăm pe un Parlament responsabil în următorii patru ani.

Este mult mai ușor să mergem astăzi 30 de min. la secția de vot decât să ieșim după asta zile în șir în stradă și să ne exprimăm nemulțumirea față de un Parlament care să nu ne reprezinte și care să nu muncească în interesul cetățenilor.

Astăzi puterea este în mâinile cetățenilor și este foarte important ca să mergem la vot într-un număr cât mai mare ca următorul Parlament să fie cât mai reprezentativ.

Mergeți la vot pentru a oferi R. Moldova șansa pe care o merită”, a fost mesajul lansat de președinte cu două ore înainte de închiderea secțiilor de votare din RM.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: