(video) Informații actualizate de la CEC privind desfășurarea scrutinului parlamentar: Procesul de votare are loc în regim normal, fără incidente majore

Comisia Electorală Centrală a prezentat noi informații cu privire la desfășurarea alegerilor parlamentare anticipate, care au loc astăzi, în cadrul briefing-ului de presă, de la ora 16:00. Potrivit lui Dorin Cimil, procesul de votare are loc în regim normal, fără incidente majore.

Foto: UNIMEDIA

(16:04) Pe parcursul zilei au fost depuse cinci sesizări și 57 cazuri de pretinse încălcări.

(16:02) „Urmărim cu o atenție sporita secțiile unde prezența la vot este mai mare”, a declarat Cimil.

(16:01) Până la această oră au votat peste un milion de alegători. Odată ce rata de participare a trecut de 33,3%, scrutinul electoral poate fi considerat valabil. A fost închisă secția din Japonia, unde au votat 31 de alegători.

(16:00) Procesul de votare are loc în regim normal, fără incidente majore, potrivit președintelui CEC, Dorin Cimil.

Urmăriți mai jos briefingul CEC integral:

Pe 11 iulie 2021 în Republica Moldova au loc alegeri parlamentare anticipate, fiind cel de-al X-lea scrutin parlamentar de la declararea independenței țării. Cetățenii vor alege astăzi o nouă componență a Parlamentului – organul legislativ al statului. UNIMEDIA transmite live, fiți cu ochii pe noi ca să aflați primii ultimele evenimente din țară și din afara acesteia.


Pub