(video) Pavel Filip, după închiderea secțiilor de votare: Încă o dată ne-am convins că RM are o resursă umană de calitate

Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a susținut un briefing de presă, după închiderea secțiilor de votare. Acesta a mulțumit cetățenilor pentru că au ieșit la vot și au susțint PD.

Foto:

„Iată că s-au încheiat alegerile parlamentare anticipate și pe această cale vreau să-i mulțumesc tuturor cetățenilor RM care au fost activi, au mers la secțiile de vot și au făcut o alegere. Vreau să mulțumesc celor care au dat votul pentru PD, noi suntem recunoscători și considerăm că sunt oamenii care votează faptele și judecă formațiunile politice după realizările lor. 

Vreau să mulțumesc tuturor celora din localitățile noastre care au venit la întâlnirile cu PD și am avut discuții în această perioadă de timp. A fost o campanie lungă cu foarte multe întâlniri și încă o dată ne-am convins că RM are o resursă umană de calitate. Noi suntem în așteptarea rezultatelor. Sunt satisfăcut de modul cum PD a făcut campania electorală. PD este unica formațiune politică care a mers și a prezentat un plan de țarăa declarat Pavel Filip.




Pub