14:26:26 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Optimism debordant în tabăra PAS: „Am văzut rezultatele unui SONDAJ, dar să așteptăm rezultatele oficiale. Trebuie să fim atenți, deoarece oponenții noștri vor încerca să TRIȘEZE la numărarea voturilor”

Actualitate 11.07.2021 22:01 Vizualizări2311 Autor: Ziarul National
VIDEO // Optimism debordant în tabăra PAS: „Am văzut rezultatele unui SONDAJ, dar să așteptăm rezultatele oficiale. Trebuie să fim atenți, deoarece oponenții noștri vor încerca să TRIȘEZE la numărarea voturilor”


Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu, a părut destul de optimist în privința rezultatelor alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, după închiderea secțiilor de votare. Grosu a mulțumit cetățenilor pentru că au ieșit la urne, în special celor din diasporă, care au făcut zeci sau chiar sute de kilometri pentru a vota.

„Mulțimim cetățenilor pentru lucrul extrordinar făcut astăzi. Vedem cu toții că au votat peste 200 de mii de moldoveni din diasporă, peste 1 466 000 de cetățeni ai R. Moldova în general. Spranța oamenilor e ca, începând de mâine, să avem un viitor mai bun. Vreau să menționez că acest rezultat a fost obținut în condiții vitrege, în pofida tuturor minciunilor, tuturor obstacolelor, iar noi știm despre ce e vorba. A fost o campanie murdară, am văzut cum au fost transportați alegătorii organizat, am văzut, din păcate, încă practici murdare de cumpărare a voturilor.

Citește și: Cine a CÂȘTIGAT alegerile parlamentare anticipate. PAS ar fi acumulat 55,1%, iar BeCS - 24%. În viitorul Parlament va fi și Partidul „ȘOR”. Prezentarea rezultatelor prealabile a sondajului AFTER POLL 2021

Noi am văzut și niște date ale unui sondaj… Vreau să vă mărturisesc un credo al meu – cel mai bun sondaj sunt rezultatele alegerilor. Noi vom aștepta calm rezultatele finale. Mă adresez instituțiilor statului: sarcina și obligația voastră este ca să vegheați în continuare ca votul oamenilor să nu fie furat. Oponenții noștri nu o să se dea bătuți ușor. Ei vor încerca în procesul de numărare a voturilor, de contestare, să trișeze. Trebuie să fim foarte atenți. Vom fixa toate încercările de a compromite voturile oamenilor”, a conchis Igor Grosu.

Citește și: VIDEO // Igor Dodon s-a RESEMNAT? „Vom avea un rezultat bun, destul de bun... S-ar putea ca în viitorul Parlament să fie doar două partide, maximum TREI”


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md