09:04:16 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Pevel Filip, SATISFĂCUT de modul în care PD a desfășurat această campanie: „Oameni au spus ferm că vor fapte, vor acțiuni concrete, vor o guvernare care știe cum și poate să aducă realizări în R. Moldova”

Actualitate 11.07.2021 22:31 Vizualizări1871 Autor: Ziarul National
VIDEO // Pevel Filip, SATISFĂCUT de modul în care PD a desfășurat această campanie: „Oameni au spus ferm că vor fapte, vor acțiuni concrete, vor o guvernare care știe cum și poate să aducă realizări în R. Moldova”


„Sunt satisfăcut de modul cum PD a desfășurat această campanie. Am spus că vom face o altfel de campanie. Am mers și am avut o luptă a ideiilor. Suntem unica formațiune care a prezentat un plan de țară”, a declarat liderul Partidului Democrat (PD), Pavel Filip, în această seară, la închiderea secțiilor de votare.

Acesta a mulțumit echipei sale, dar mai ales susținătorilor.

„Vreau să mulțumesc desigur echipei PD, o echipă puternică și bine pregătită, care a făcut o muncă extraordinară în această campanie. Mulțumesc, dragi colegi, pentru dedicația și implicarea dvs.

Vreau să mulțumesc oamenilor care au venit la întâlnirile cu exponenții PD. A fost campanie lungă, cu foarte multe întâlniri… Încă o dată ne-am convins că R. Moldova are o resursă umană de calitate. Nu a fost o campanie ușoară. Dar am întâlnit mii de oameni care își doresc o viață mai bună, o altfel de Moldovă. Oameni care au spus ferm că vor fapte, vor acțiuni concrete, vor o guvernare care știe cum și poate să aducă realizări în țară. Eu am încredere în echipa PD și în susținătorii noștri și sunt mândru de fiecare dintre ei”, a conchis Pavel Filip.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md