fbpx

video | Au mulțumit cetățenilor care au participat la alegeri: Declarațiile PAS după închiderea secțiilor de votare

După închiderea secțiilor de votare, PAS au susținut declarații de presă. Membrii formațiunii au mulțumit cetățenilor care au participat la alegeri.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Igor Grosu a menționat că prin exercitarea dreptului de a alege, aceștia au contribuit la viitorul Republicii Moldova. Conform lui, oamenii speră la schimbări spre bine în țară.

„Speranța lor este că începând de mâine să avem un viitor mai bun. Vreau să menționez că acest rezultat s-a întâmplat în condiții vitregi, în pofida minciunilor puse în fața cetățenilor. Am văzut cu toții o campanie murdară”, a spus Grosu.

De menționat este că sondajul After Poll, preliminar, arată că PAS ar obține majoritatea parlamentară. Datele, însă, nu includ diaspora și stânga Nistrului.

La scrutinul parlamentar anticipat de pe 11 iunie au participat circa 1,4 milioane de cetățeni din cei peste trei incluși în Registrul de stat al alegătorilor. Peste 200.000 dintre ei au votat în străinătate.

Votează informat! Urmărește ZUGO și pe Telegram pentru a fi la curent cu ultimele noutăți din ziua alegerilor parlamentare anticipate

Articole asemănătoare

Back to top button