Parlamentare 2021: Două secții de votare vor fi amenajate în corturi speciale

La scrutinul de duminică, două secții de votare din țară vor fi amenajate în corturi speciale, întrucât nu s-au găsit sedii pentru amenajarea lor. Anunțul a fost făcut astăzi de Marin Maxian, șef adjunct al Inspectoratului General de Poliție, în cadrul unui briefing de presă.

Foto: publika.md

Este vorba despre secția de votare numărul 1/277 din localitatea Bîc, municipiul Chișinău și secția de votare numărul 21/12 din satul Cigărleni din raionul Ialoveni. Potrivit șefului adjunct al IGP, aceste două secții nu dispun de sedii.

„Alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie se vor desfășura în corturi special amenajate în maniera cum am avut-o și în scrutinul prezidențial din 2020. În acest sens vreau să vă informez că au fost luate toate măsurile de rigoare ca activitatea în aceste două secții să fie asigurată la maxim, fără devieri”, a declarat Marin Maxian.

Precizăm că pe 11 iulie 2021 vor avea loc alegeri parlamentare anticipate. La scrutin vor participa 23 de concurenți electorali, dintre care 20 de partide, două blocuri electorale şi un candidat independent.


Pub