Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Program zilnic privind lucrările de întreținere a infrastructurii rutiere din capitală

   1738

Primăria municipiului Chișinău informează că serviciile municipale de profil continuă lucrările de reparație curentă a străzilor sau cele de lichidare a situațiilor de avariere.

Astfel, pe 09 iulie, a.c., muncitorii de la Î.M. Regia „EXDRUPO" vor executa lucrări de plombare a carosabilului pe str. M. Sadoveanu și str. Pădurii. De asemenea, drumarii vor interveni pe parcursul zilei, pentru lichidarea situațiilor de avariere din preajma secțiilor electorale amplasate în sectoarele Ciocana, Botanica și Râșcani.

Pe parcursul nopții urmează a fi finalizate lucrările de reparație a carosabilului degradat de pe străzile: str. D. Râșcanu și str. A. Saharov. Arterele menționate sunt incluse în programul municipal de renovare a străzilor.

În perioada 09-10 iulie, curent, pe str. Ion Inculeț, sunt prevăzute lucrări de asfaltare a carosabilului (așternerea stratului de uzură). Totodată, pe str. Vissarion Belinski continuă instalarea bordurilor.

În context, municipalitatea îndeamnă conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată intervenția pentru reparația drumurilor să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.