/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Tragedie în Algeria! Cel puțin 18 oameni, care se întorceau cu autocarul dintr-o excursie, au murit într-un cumplit accident

missing
10 iulie 2021, ora 18:48

Cel puţin 18 persoane au murit şi 11 au fost rănite în urma coliziunii între un camion şi un autocar cu pasageri în estul Algeriei. Accidentul s-a produs vineri noapte pe o şosea care leagă oraşele Jijel şi Constantine.

În autocar se aflau pasageri care se întorceau dintr-o excursie în oraşul de coastă Jijel, scrie Digi24.ro.

Potrivit unor martori, şoferul camionului ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat în autocar. Cauza exactă a accidentului nu se cunoaşte deocamdată.

În primele cinci luni ale anului au avut loc peste 10.200 de accidente auto în Algeria, care au lăsat în urmă cel puţin 1.300 de morţi, relevă datele oficiale. Conform autorităţilor, una din cauzele accidentelor auto este condusul neglijent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram