sâmbătă, 27 aprilie, 2024
4.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeComsales Grup lansează Ghidul pentru investiții în construcția unui depozit frigorific modern

Comsales Grup lansează Ghidul pentru investiții în construcția unui depozit frigorific modern

Recomandate

Adesea, producătorii sau exportatorii care planifică construcția unui depozit frigorific de păstrare a fructelor se confruntă cu problema ofertelor de pe piață și interpretarea greșită a prețului pentru construcție.

Acest lucru se datorează lacunelor informaționale cu privire la componența ofertelor, complexitatea proiectului de execuție și cantitatea lucrărilor care necesită a fi executate.

Pentru a soluționa aceste probleme, Comsales Grup – una dintre principalele companii de inginerie industrială, specializată în construcția și proiectarea obiectelor industriale, a elaborat un ghid pentru informarea corectă a persoanelor care doresc să inițieze construcția unui depozit frigorific.

În acest ghid veți găsi pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a construi un depozit frigorific, cu ce trebuie să începeți procesul și ce greșeli trebuie să evitați. 

Ghidul cuprinde 5 etape de bază ale procesului de construcție a depozitelor frigorifice:
  1. Elaborarea sarcinii tehnice.
  2. Elaborarea schiței de proiect. 
  3. Elaborarea proiectului de execuție a construcției.
  4. Măsurile de sprijin aferente regulamentului de subvenționare pentru depozitele frigorifice (2017-2021).
  5.  Executarea lucrărilor de construcție.

Ghidul mai cuprinde un formular tipizat cu tema tehnică pentru proiectare, pe care îl puteți utiliza atunci când solicitați oferta de proiectare de la companiile de construcție, ceea ce vă va permite să faceți o comparație obiectivă a ofertelor.

În plus, acesta conține vizualizarea unei schițe de proiect pentru un depozit frigorific și devizul de cheltuieli care se realizează în baza acesteia.

De asemenea, sunt explicate și enumerate etapele proiectului de execuție, măsurile de sprijin aferente regulamentului de subvenționare pentru depozitele frigorifice (2017-2021) precum și informații utile despre procesul de executare a lucrărilor de construcție. 

Lansarea oficială a Ghidului se planifică pentru joi, 15 iulie. Ghidul va putea fi descărcat pe site-ul oficial al companiei

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale