image
Sursa foto: Captură video

VIDEO // Pe parcursul a două săptămâni, echipajele mobile ale BPRO au efectuat 100 de rețineri

În perioada 25 iunie – 09 iulie, echipele mobile a BPRO au intervenit la 3800 de apeluri venite din partea locuitorilor capitalei, dintre care 1621 de apeluri pe timp de zi și altele 2179 pe timp de noapte. Polițiștii au fost solicitaţi să intervină la curmarea diferitor contravenții, infracţiuni sau incidente, care sunt comise pe străzi, în curțile blocurilor de locuit, parcurile din municipiul Chișinău.

Astfel, pe parcursul perioadei date, echipele mobile ale BPRO au efectuat 100 de rețineri, fiind reţinuţi autorii şi complicii lor, în comiterea infracțiunilor. Polițiștii BPRO au intervenit și contribuit la descoperirea unui caz de furt, un caz legat de droguri, două acte de huliganism, o tâlhărie, și într-un caz de comunicare mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism.

Totodată de către polițiștii BPRO, au fost reținuți 192 de contravenienți, 13 persoane aflate în urmărire penală, 8 persoane aflate în căutare ca debitori de stat și 20 persoane aflate în orientare pe diferite incidente și infracțiuni.

Ținând cont că pericolul infectării cu COVID-19 nu a dispărut, polițiștii informează cetățenii să respecte în continuare măsurile de prevenire a infecției.

Noutăţile partenerilor

comentarii: