image
Sursa foto: NADEJDA ROSCOVANU

DOC // Mai mulți membri ai organizației teritoriale PSRM din Ialoveni au anunțat că părăsesc formațiunea

Membrii organizației teritoriale Ialoveni a Partidului Socialist părăsesc PSRM, aceștia au semnat o declarație comună care confirmă acest fapt.

„Au trecut trei săptămâni de când colegii noștri, în număr de 18 membri și persoane cheie, care au stat la baza existenței acestei organizații teritoriale au părăsit PSRM. Exprimăm viziunea hotărât în legătură cu evenimentele din ultima perioadă care se conjugă Binomul, PSRM-PCRM. Nu tolerăm viziunile de ultimă oră și toate cele apărute în presă în ultima perioadă”, au declarat reprezentații care părăsesc PSRM-ul.

Membrii organizației teritoriale Ialoveni a Partidului Socialist nu mai sunt de acord cu viziunile și întâmplările din ultima perioadă la care iau parte partidul pe care îl reprezintă.

„După 11 iulie, noi, ialovenenii, sincer nu vrem nici să auzim de așa ceva! Nu suntem de acord cu acțiunile discutate pe malul iazului Brăviceni”, se arată în declarație.

Prin urmare, membrii declară că părăsesc formațiunea, întrucât „nu îi reprezintă și nu au încredere în cei care îi conduc”.

IaloveniIaloveniIaloveni

Noutăţile partenerilor

comentarii: