image
Sursa foto: Getty Images

Jucătorii Angliei, gata să facă un gest superb dacă vor câștiga finala EURO 2020, cu Italia

Jucătorii englezi sunt dispuși să facă un gest superb dacă vor câștiga EURO 2020. Finala va fi duminică, pe Wembley, împotriva Italiei.

Britanicii vor să-și doneze primele pentru câștigarea primului trofeu continental din istorie (9,5 milioane de lire sterline), pentru Sistemul Național de Sănătate.

În trecut, campaniile celor de la NHS au fost susținute de Jordan Henderson și de Harry Maguire, notează jurnaliștii englezi de la Mirror.

Finala va fi găzduită de cel mai mare stadion din Marea Britanie, Wembley, dar pot fi prezenți la meci ”doar” 60.000 de spectatori, din cauza măsurilor impuse de pandemie. Italia va fi susținută doar de 1.000 de spectatori, dar va avea și un susținător ”de lux”. Președintele Sergio Mattarella, va fi prezent la meci.

Pe site-ul seatsnet.com, cel mai ieftin tichet costă 3,714 euro, în inelele superioare ale peluzei. Sunt puse în vânzare tichete și la 4.000, 5.000, 6.000, 7.000 sau 8.000 de euro, iar pentru cel mai scump, în prima categorie, fanii trebuie să scoată din buzunar 9.358 de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: