image
Sursa foto: Jurnal.md

Duminică fiți cu ochii pe Jurnal TV! Alegerile, reflectate la minut

Pentru ziua de duminică, 11 iulie, Jurnal TV a pregătit un program special. Echipa noastră va fi la datorie de la primele ore ale dimineții. Vă vom informa din oră în oră despre felul cum are loc procesul de vot. Echipele Jurnal TV vor fi prezente în Chișinău, Cahul, Bălți, dar și în stânga Nistrului. Pe tot parcursul zilei, în cadrul edițiilor speciale, vom analiza evoluția procesului electoral, iar după ora 21:00 vom urmări și comenta împreună rezultatele alegerilor cu invitații din platoul Jurnal TV.

VASILE LUCHIANU, prezentator Jurnal TV: "În ziua de duminică, Jurnal TV va avea echipe de filmare peste tot unde se vor produce sau ar putea să se întâmple evenimente de filmare. Eu personal voi fi la datorie de la prima oră a dimineții, alături de alți câțiva colegi de-ai mei. Ulterior vom primi întăriri astfel ca pe durata întregii zile să putem reflecta procesul electoral, inclusiv până după miezul nopții."

EUGENIA APOSTU, prezentator Jurnal TV: "De la prima oră a dimineții, de la 07:00 întreaga echipă Jurnal TV va munci pentru a vă informa minut de minut. Vom afla cum decurge procesul electoral în toate colțurile Republicii Moldova, dar și în diasporă așa că fiți cu ochii pe Jurnal TV."

ADRIAN PRODAN, prezentator Jurnal TV: "Ziua de duminică va fi fierbinte la propriu pentru că noi, cei de la Jurnal TV, vrem să le aducem telespectatorilor cele mai de actualitate știri. Pentru că vrem să fim primii, echipele Jurnal TV vor fi în toate regiunile țării. Eu mă voi afla, începând cu ora 07:00 și până la 19:00, în sudul țării, la Cahul."

Tot la prima oră din studioul Jurnal FM, Bogdan Dascăl, Sergiu Beznițchi și Alex Marcoci vor ține pulsul până la ora 10:00:

BOGDAN DASCĂL, animator Jurnal FM: "Să dăm informația din toate colțurile lumii, care este prezența la vot, cine merge, unde merge, în ce țări și ce se întâmplă chiar și în țară."

SERGIU BEZNIȚCHI, animator Jurnal FM: "A fi cu mâna pe puls înseamnă a vedea ce se întâmplă atât în țară, cât și peste hotare, poate mai ales peste hotare. Vom ține legătura cu absolut toată lumea, toți conaționalii noștri unde sunt deschise urne de vot."

ALEX MARCOCI, animator Jurnal FM: "Vă așteptăm duminică dimineață, începând cu ora 07.00 la Pop Corn Show, într-o versiune mai specială, mai de alegeri."

Edițiile speciale vor începe, la Jurnal TV, la miezul zilei:

VITALIE CĂLUGĂREANU, prezentator Jurnal TV: "Duminică, începând cu ora 12.00, începem un maraton al discuțiilor despre ziua alegerilor parlamentare anticipate din Republica Moldova la Jurnal TV. Avem invitați deosebiți pentru această zi, vom dezbate și analiza procesul electoral. Vom fi foarte atenți la ceea ce se întâmplă la secțiile de votare din regiunea transnistreană."

La ora 21:00, vom aștepta împreună rezultatele alegerilor și le vom discuta cu analiștii.

În același timp, pe parcursul întregii zile, pe Jurnal.md găsiți cele mai noi informații și cele mai importante știri.

Noutăţile partenerilor

comentarii: