Lucrările de montare a rețelelor de canalizare continuă: Vezi ce străzi ar fi mai bine să le ocolești

În prezent sunt efectuate lucrări de montare a rețelelor de apeduct și canalizare, începute în luna iunie, de la str. Ismail și continuă pe toată strada Alexandru cel Bun, până la intersecția cu Serghei Lazo.

Foto: Ion Ceban

„De la str.Ismail-Tighina au fost finalizate lucrările de pozare a rețelelor de apeduct și canalizare și au fost executate lucrările de asfaltare.

În scopul urgentării lucrărilor pe strada dată, atreprenorul și-a asumat angajamentul de a deschide suplimentar noi tronsoane de executare a lucrărilor.

Proiectul are ca scop inițierea de reparație capitală a carosabilului și a trotuarelor în cadrul Pachetului II, Chișinău, drumuri urbane finanțat de BERD/BEI.

Acesta prevede reparația străzilor 31 August - Tighina, unde au fost deja pozate rețelele de apeduct și canalizare, precum și pe str. Alexandru cel Bun”, a publicat primarul capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Cu privire la reparația capitală a drumurilor, trotuarelor și iluminatului stradal de pe cele trei străzi, municipalitatea se află la etapa de evaluare a ofertelor participanților la licitația publică internațională.


Pub