(video) Premieră publică la Goodwood: Noul Genesis G70 Shooting Brake și-a arătat formele și dinamica

Genesis Motor Europe participă la Goodwood Festival of Speed în calitate de partener oficial al evenimentul auto istoric și de renume mondial, iar această platformă a devenit prima locație pentru brandul coreean în care și-a arătat întreaga gamă de produse pentru Europa.

Într-o primă premieră publică a debutat și noul G70 Shooting Brake, al cincilea vehicul din gama în creștere a mărcii pentru Europa. Pentru a sărbători debutul global, Genesis a comandat o călătorie cu vedere de la prima persoană (FPV) prin Goodwood House și pe faimosul drum în rampă în timp ce urmărea mașina.

Filmată în rezoluție 4K folosind o dronă de FPV de 5 inci, pilotată de Miles Mulvaghiși Harry Clifton, aparatul de zbor a atins viteze de până la 100 km/h în timp ce urmărea breakul condus de fostul campion britanic de raliuri F2, Gethin Jones, pe pista de 1.890 de metri.

https://www.youtube.com/watch?v=nI7BTScHGYA

În aceste zile de desfășurare a festivalului, fanii pot vedea noul G70 Shooting Brake împreună cu noile G80 și GV80, G70 și GV70, precum și vizionarea întregii game la Genesis Mobile Lounge.

Comenzile pentru G80 și GV80 se deschid în această vară, iar ulterior vor urma pentru cele din seria 70. Noul Electrified G80 va urma în curând ca parte a unei game de trei mașini electrice care urmează să fie anunțată în cursul unui an.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/