Coronavirus, bilanțul zilei: 71 de cazuri noi și 224 de pacienți internați

Irina Odobescu
09/07/2021
Foot: raportuldegarda.ro

Ministerul Sănătății a anunțat, vineri, alte 71 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în Republica Moldova, după efectuarea a 5.295 de teste. În total, în cadrul instituțiilor medico-sanitare spitalicești, sunt internați 224 de persoane confirmate cu infecția COVID-19.

Dintre acestea, 56 sunt în stare extrem de gravă; 11 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată. Din numărul total de cazuri, patru parsoane au revenit de peste hotare – două din Marea Britanie și două din Federația Rusă. 

Bilanțul cazurilor de COVID-19 în Republica Moldova a ajuns la 257.343. Din numărul total de cazuri, niciunul nu este înregistrat în rândul lucrătorilor medicali.

Alte 87 de persoane au fost vindecate. În total, 250.307 persoane au fost tratate de COVID-19. În tratament la domiciliu cu forme ușoare și moderate de COVID-19 se află 552 de  persoane, iar 17.551 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Irina Odobescu
09/07/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii