image
Sursa foto: Profimedia

"Niciodată penalty, o mare glumă, furt!". Reacții dure după penalty-ul obținut de Anglia în meciul cu Danemarca

În semifinalele EURO 2020, Anglia a obținut ușor un penalty, în prelungirile meciului cu Danemarca, la scorul de 1-1.

În minutul 102 al partidei de pe Wembley, arbitrul olandez Danny Makkelie a dictat penalty pentru Anglia, după un duel în careul danezilor între Raheem Sterling și Jakim Maehle. Arbitrii din camera VAR au menținut decizia, iar Harry Kane a marcat, după ce, în primă fază, Kasper Schmeichel a apărat lovitura de pedeapsă.

Penalty-ul a părut dictat ușor, iar reacțiile nu au întârziat să apară pe rețelele sociale.

"Stearling (n.r - Raheem Sterling) sau Stealing (n.r - furt)?", a fost întrebarea jurnalistului Moises Llorens, de la ESPN. "Vreau ca Anglia să câștige, dar acest penalty e o mare glumă chiar și prin ochii unui mare patriot", a scris și Jeff Stelling, prezentator la emisiunea Soccer Saturday.

"Niciodată penalty", a fost reacția fermă a jurnalistului italian Tancredi Palmeri, de la CNN, iar Lukas Gikiewicz, fostul atacant de la FCSB, a scris pe Twitter: "Ăsta e penalty? Nu glumiți, vă rog".

"Nu e penalty. Nu înțeleg de ce persoanele din camera VAR nu i-au cerut arbitrului să se uite la fază", a spus și fostul mare antrenor al lui Arsenal, Arsene Wenger, la beIN SPORTS.

După 2-1 cu Danemarca, Anglia se califică în finala EURO 2020, unde va întâlni Italia. Partida va avea loc la Londra, pe stadionul Wembley, duminică, de la ora 22:00.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: