image
Sursa foto: Profimedia

Imagini dureroase de pe Wembley! Danezii, dărâmați după deznodământul meciului cu Anglia din semifinala EURO 2020

Anglia a învins Danemarca, cu scorul de 2-1, și s-a calificat în finala Campionatului European la capătului unui meci dramatic.

Danemarca a deschis scorul, în minutul 29, prin Damsgaard, care a executat excepțional o lovitură liberă. Englezii au egalat în minutul 39, după autogolul lui Kjaer. Căpitanul danezilor a trimis în propria poartă, din alunecare.

Englezii au reușit să avanseze în finala EURO 2020 după un penalty controversat acordat de centralul partidei la intrarea lui Maehle asupra lui Sterling. Kane a executat lovitura de la unsprezece metri, Schemeichel a intuit bine colțul și a respins balonul care a ajuns din nou la atacantul englez. Kane nu a mai ezitat și a trimis mingea în poarta Danemarcei.

Jucătorii danezi au fost dărâmați de deznodământul partidei din semifinala cu Anglia. La finalul meciului, căpitanul Simon Kjaer, cel care a comis autogolul Danemarcei, s-a întins pe gazon și a izbucnit în lacrimi. Goalkeeper-ul danez, Kasper Schmeichel, a fost cel care l-a consolat cu greu pe Kjaer.

”Este enervant și dezamăgitor. Am jucat foarte bine, ne-am simțit bine, am căzut și ne-am ridicat. Ei au reușit, au avut mai multă calitate. Am rămas în zece oameni. A fost un meci greu”, a spus Simon Kjaer, la finalul meciului, citat de TV2.

Nici Joackim Maehle, jucătorul care a comis faultul in interiorul careului asupra lui Raheem Sterling, nu s-a abținut la finalul meciului. Fundașul de 24 de ani a început să plângă pe gazon, imediat după fluierul de final.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: