image
Sursa foto: Getty Images

PSG pune la cale un alt transfer răsunător! Ce lovitură vor să dea parizienii, după Hakimi, Wijnaldum, Donnarumma și Ramos

PSG vrea să dea lovitură după lovitură în această perioadă de mercato. După Hakimi și Wijnaldum, se pregătesc să fie anunțați și Gianluigi Donnarumma, dar și Sergio Ramos.

Șefii parizieni nu se opresc aici, după ce în sezonul precedent au ratat titlul și Liga Campionilor. Paul Pogba (28 de ani) este următoarea lovitură pusă la cale de bogații de la Paris.

Interesul este mai vechi, iar conducerea s-a decis la finalul lunii iunie că Pogba poate ajuta echipa, dar abia acum s-au făcut pași concreți pentru realizarea mutării.

PSG a luat legătura cu agentul lui Pogba, celebrul Mino Raiola, care îi reprezintă și pe Verratti și pe Areola, și care îl va aduce în capitala Franței și pe Donnarumma, scrie Gazzetta dello Sport.

Potrviti Transfermarkt, Pogba a intrat în ultimul an de contract cu Manchester United. 42 de meciuri a bifat Pogba în sezonul precedent pentru Manchester United, reușind să înscrie de șase ori și să ofere zece pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: