(video) Ce ascunde Cavcaliuc după poarta casei: Până aici glod, penoplastul cel mai ieftin. Usuc pătrunjel

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a decis să facă turul casei. Politicianul a ales să se deplaseze pe jos până la poarta casei, ca să vadă cetățenii „unde de fapt trăiește acesta și în ce realități”. Într-o intervenție live pe facebook, după ora 21:00, acesta povestește că și-a amânat toate întâlnirile doar ca să arate cetățenilor în ce condiții trăiește.

Foto:

Turul zonei în care trăiește începe cu „primele băltoace”. Intenționat a mers pe jos ca să vadă oamenii drumul până la poartă.

„Trăiesc într-un sat, niciun fel de cartier de lux, numa vișinari aici și trăiesc puțini aici, nu e un cartier prestigios. Trăiesc ca într-un sat, trăiesc ca mulți dintre cetățenii noștri. Zonă simplă”, povestește Cavcaliuc.

După circa 15 minute, acesta își arată papucii murdari de noroi: „Noi nu avem drum, aici, gaz și canalizare, lumina când bate un vânt mai serios se stinge”

La intrare, acesta are un coș de baschet, curtea este pavată, iar în preajmă este un spațiu verde. Acasă erau și doi câini.

„Materialul acesta, penoplast care costa cel mai ieftin”, spune acesta aratând spre exteriorul casei.

„Îmi cer scuze, nu m-am gătit de oaspeți”

Ulterior acesta a prezentat interiorul casei.

„Casa-i foarte micuță, modestă, nimic regizat”, spune acesta.

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, primește lunar un salariu de 11 mii dolari de la companie petrolieră, unde activează. Despre asta a declarat însăși Cavcaliuc, în cadrul dezbaterilor organizate la TV8. Acesta dă asigurări că toate achizițiile pe care le-a făcut sunt din bani câștigați onest, care sunt declarați oficial.


Pub