(stop cadru) „Cum să discuți tu cu tine, dacă tu ai furat miliardul? Privet!”. Voronin, despre refuzul Olesei Stamate de a „discuta cu hoții” la dezbateri

Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin a comentat refuzul Partidului Acțiune și Solidaritate de a participa la mai multe dezbateri electorale, inclusiv la cele organizate de BECS, ieri, la Palatul Republicii.

Foto:

„Întrebați PAS de ce ieri nu au fost la dezbateri, că cel mai mare „neo-națist” declara că ei sunt prezenți la fiecare dezbatere. 

Dar la Moldova 1 a venit o doamnă, care a fost ministră a Justiției, deșteaptă că ea știe toate legile, a plecat că ei nu discută cu cei care au furat, după ce tot ei au furat miliardul. Cum să discuți tu cu tine, dacă tu ai furat miliardul? Privet!, a comentat Voronin.

Candidata pe lista PAS, Olesea Stamate,a plecat ieri de la dezbaterile electorale de la postul public de televiziune, nemulțumită de prezența lui Veaceslav Platon. „PAS nu are ce discuta cu hoții”, a declarat aceasta. „Poate împărțim minutele rămase între noi?”, a întrebat, la rândul său, Platon.


Pub