(video) Greva în PMAN continuă, fără un „ostaș”, care a fost luat de ambulanță: „Саня, держись”

Unu dintre membrii partidului Regiunilor, care timp de 2 zile, se află în PMAN alături de alți colegi, în semn de protest față de restanțele la salariile angajaților CFM, a fost transportat la spital. Chiar și așa, liderul formațiunii, Alexandr Kalinin, într-o intervenție live pe facebook, a anunțat că ei nu renunță și continuă greva foamei.

Foto: colaj

„După trei zile, greva continuă. Am chemat ambulanța, iar Alexandr a fost transportat la spital. Nu demult a suferit un insult. Pe așa caniculă, dormim pe asfalt. Îi urăm sănătate, fratele meu, suntem cu tine”, a declarat Kalinin.


Candidatul la funcția de deputat, Alexandr Kalinin, a întâlnit răsăritul ieri în Piața Marii Adunări Naționale, după ce a intrat în greva foamei, în semn de solidaritate cu angajații CFM care nu și-au primit salariile luni de zile. Deși au fost oameni care s-au oferit să îi aducă mâncare, Kalinin a declarat că greva continuă.

Liderul „Partidului Regiunilor”, Alexandr Kalinin a intrat în greva foamei. Gestul vine în solidaritate cu angajații Căii Ferate din Moldova care luni de zile nu și-au primit salariile, spune acesta. Kalinin se va afla în Piața Marii Adunări Naționale.


Pub