Poliția: Un minor, reținut după altercațiile de aseară dintre Garda Tânără BECS și provocatori, filmate de AUR. Ce le-a spus oamenilor legii

Oamenii legii urmează să identifice toți tinerii care s-au luat la pumni noaptea trecută în jurul orei 23:20, în sectorul Botanica al capitalei. Potrivit ofițerei de presă, Natalia Stati, poliția a reacționat imediat la solicitare și s-a deplasat la fața locului, însă nu au depistat careva persoane, totuși pe parcurs a fost identificat și reținut un tânăr de 17 ani. 

Foto: Captură de ecran

„Cazul este înregistrat, iar angajații IP Botanica, urmează să identifice toate persoanele implicate în acest conflict, ulterior să fie audiate, pentru a stabili cu exactitate cauza de la ce a început conflictul. După acumularea și stabilirea tuturor circumstanțelor agentul constatator va lua o hotărâre conform legislației, iar persoanele implicate în conflict vor fi trase la răspundere. 

În urma măsurilor întreprinse de către angajații IP Botanica a fost identificată o persoană participantă la altercații. Acesta s-a dovedit a fi un minor în vârstă de 17 ani, fiind audiat a comunicat că în timp ce se deplasa cu alți doi prieteni a observat un alt grup de tineri și fiind în stare de ebrietate în urma unor discuții aprinse între ei s-a iscat un conflict care a generat în bătaie. Ulterior toți au fugit de la fața locului”, a declarat ofițera de presă. 

În cadrul anchetei urmează a fi stabilite toate circumstanțele. 

Un grup de tineri s-a bătut noaptea trecută, în sectorul Botanica al capitalei. Cei de la partidul AUR susțin că a fost o bătaie cu cuțite și pumni între membrii Gărzii tinere a BECS. La rândul lor, liderii BECS, Vladimir Voronin și Igor Dodon, au declarat că este vorba despre provocări la adresa reprezentanților lor.


Pub