(doc) SIS infirmă acuzațiile lui Rizea la adresa lui Andrei Năstase

Serviciul de Informare și Securitate (SIS) neagă existența unor informații sau imagini în legătură cu acuzațiile ex-deputatului român, Cristian Rizea, care l-a învinuit pe liderul Platformei DA, Andrei Năstase de luare de mită în perioada când deținea funcția de ministru de interne.

Foto: Colaj
„Serviciul de Informații și Securitate infirmă calomniile pușcăriabilului Rizea la adresa lui Andrei Nastase”, a scris Liviu Vovc pe pagina sa, într-un răspuns primit de la SIS.

„În iunie, un cetățean condamnat în România pentru trafic de influență și spălare de bani, a adus învinuiri la adresa lui Andrei Năstase, precum că pe timpul mandatului de ministru de interne ar fi luat mită, iar SIS are și probe video pe acest caz. Condamnatul din Romania, Rizea este contrazis de SIS: nu există informații, imagini foto, video sau de altă natură despre pretinse activități de corupție din partea ex-ministrului Afacerilor interne, Andrei Năstase. Minciunile promovate de unii concurenți electorali nu au margini. Ieri și Vasile Costiuc a ieșit iarăși să pedaleze o aberație. Îi recomand să se consulte cu juriștii înainte de a ieși în live-urile lui”, se mai arată în mesaj.





Pub