Igor Dodon nu va depune plângere pe Chirtoacă: Doctorul pe „bolnăjiori” nu se supară
Igor Dodon nu va depune plângere pe Dorin Chirtoacă, care duminică, la marșul organizat de către BECS în centrul Chișinăului, ar fi încercat să sară la bătaie la organizatori, dar a fost îndepărtat de oamenii legii. Despre aceasta a anunțat liderul PSRM, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.
Foto: UNIMEDIA

„Plângere? Dar de ce să depun? Doctorul pe bolnavi nu se supără. E „bolnăjior” omul ce să-i faci. Eu trebuie la toți „bolnăjiorii” să mă duc la Procuratura Generală? Un om sănătos așa ceva nu face, putea să se apropie să dea mâna, să spună Igor Nicolaevici iată te-am bătut la Primărie cu 10 ani în urmă și am dat Primăria aceasta. El o stricat tot în Primărie și acum Ion încearcă să rezolve”, a declarat Igor Dodon.

Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a organizat duminică marșul „Iubesc Moldova”, la care și-au făcut apariția și membrii AUR.

Unul dintre candidații la parlamentare de la AUR, fostul primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a încercat să sară la bătaie la liderii BECS, provocând altercații cu oamenii legii. 

Poliția a inițiat o cauză penală și investighează acest caz.

Pe 7 iulie au avut loc noi altercații între AUR și PSRM, iar Dorin Chirtoacă a primit o palmă peste față de la socialistul Alexandr Odințov, după ce acesta l-ar fi bruscat.


Pub