08:48:18 25.04.2024
Stiri

DOC // Ilan Șor susține că se va prezenta astăzi în fața PROCURORILOR, dacă CSJ îi va anula mandatul de arest: „Chiar astăzi voi depune depoziții la Procuratură și voi povesti adevărul despre FURTUL miliardului”

Actualitate 08.07.2021 14:26 Vizualizări2771 Autor: Ziarul National
DOC // Ilan Șor susține că se va prezenta astăzi în fața PROCURORILOR, dacă CSJ îi va anula mandatul de arest: „Chiar astăzi voi depune depoziții la Procuratură și voi povesti adevărul despre FURTUL miliardului”


Avocații lui Ilan Șor au atacat, în această dimineață, la Curtea Supremă de Justiție refuzul de ieri al Curții de Apel Cahul de a anula mandatul de arestare al liderului Partidului „ȘOR”.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ilan Șor a scris că, în cazul în care CSJ îi va anula mandatul de arestare, până diseară este gata să vină să depună mărturii în fața procurorilor.

„Public recursul pe care avocații mei l-au depus la Curtea Supremă de Justiție. Insistăm să fie examinat în regim de urgență, adică astăzi. Dacă CSJ va anula mandatul ilegal de arestare emis pe numele meu, chiar astăzi voi depune depoziții la Procuratură și voi povesti adevărul despre furtul miliardului. Asta, bineînțeles, dacă măcar cineva este interesat ca adevărul să iasă la iveală. Așteptăm decizia CSJ”, a mai scris Ilan Șor pe Facebook.

Amintim că, miercuri, Curtea de Apel Cahul, a menținut în vigoare mandatul de arestare emis pe numele său. Potrivit lui Șor, judecătorii au adoptat hotărârea sub presiunea procurorilor, care ar promova anumite interese politice. Șor a declarat anterior că, din motive politice, îi sunt blocate aparițiile în spațiul public și posibilitatea de a se întâlni cu alegătorii, în calitate de candidat la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. El a amintit că o astfel de situație a fost și în anul 2015. Atunci instanța de judecată a anulat, însă, mandatul de arestare la domiciliu, ca el să poată participa în campania electorală pentru alegerea primarului municipiului Orhei.












Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md