13:16:36 25.04.2024
Stiri

ÎNFRĂȚIRE cu Județul Dâmbovița: O sută de elevi din raionul Ialoveni vor merge la o tabără de odihnă din România

Actualitate 08.07.2021 18:58 Vizualizări1470 Autor: Ziarul National
ÎNFRĂȚIRE cu Județul Dâmbovița: O sută de elevi din raionul Ialoveni vor merge la o tabără de odihnă din România Ialovenionline.md


O sută de elevi din raionul Ialoveni vor merge în această vară la tabăra de odihnă Căprioara din comuna Moroieni, județul Dâmbovița, România, în baza Acordului de înfrățire semnat de Consiliul Județean Dâmbovița și Consiliul Raional Ialoveni, semnat pe 15 mai 2015.

Potrivit vicepreședintelui raionului Ialoveni, Tonu Galina, citat de ialovenionline.md, în această vară au fost alocate 100 de locuri pentru elevii din raion la tabăra din România. Autoritatea raională a transmis informația școlilor din fiecare localitate, iar fiecare școala selectează, în baza unor criterii definite, elevii care vor pleca peste Prut.

„Anul acesta, o delegație a fost la noi și am decis să implementăm proiectul. Copiii noștri vor merge în Dâmbovița și se vor odihni 7 zile. Vor fi două tururi consecutive, în luna august. Noi suportăm doar cheltuieli de transport, în jur de 75 de mii de lei. Un autobuz va merge și va duce primul tur de elevi, iar când va merge să îi aducă acasă, va duce celălalt tur. Restul cheltuielilor legate de cazare, mâncare etc. sunt suportate de partea română”, a explicat Galina Tonu.

De menționat că lista finală a elevilor ce vor merge la tabăra de odihnă din România urmează a fi aprobată de Consiliul Raional, în baza propunerilor venite din partea școlilor din raion.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md