09:07:37 25.04.2024
Stiri

Dodon se ferește să spună TRANȘANT că nu a ÎMPUȘCAT mai mulți mistreți aflați într-un țarc: „Voronin nu m-a întrebat de acest video, el știe că suntem amândoi VÂNĂTORI ONEȘTI”

Actualitate 08.07.2021 20:27 Vizualizări2067 Autor: Ziarul National
Dodon se ferește să spună TRANȘANT că nu a ÎMPUȘCAT mai mulți mistreți aflați într-un țarc: „Voronin nu m-a întrebat de acest video, el știe că suntem amândoi VÂNĂTORI ONEȘTI” Facebook


Socialistul Igor Dodon se ferește să spună tranșant că dânsul ar fi persoana care apare într-un video împușcând mai mulți mistreți aflați într-un țarc. Fostul președinte afirmă că a fost de sute de ori la vânătoare și că este un „vânător onest”.

Citește și: VIDEO // Dodon „nu-și amintește” de mistreții ÎMPUȘCAȚI, pe care îi privea cum agonizează plini de SÂNGE la pământ: „Eu mai știu când a fost și cum a fost…”

Întrebat dacă videoul apărut recent e veritabil sau fals, Igor Dodon și-a amintit că ar fi participat la peste 20 de campanii electorale în ultimii zece ani.

Citește și: VIDEO // Socialistul Dodon ar fi OMORÂT un ZIMBRU, animal pe cale de dispariţie şi simbol al R. Moldova. Usatîi: "Mai este un video cum Dodon FURĂ de la Reşedinţa de La Condriţa, dupã ce a pierdut alegerile..."

„Eu în ultimi zece ani am participat la 20 de campanii electorale. Poate mai multe. Eu nu-mi amintesc campanie ca în ultimele două-trei zile să nu apară variante de acestea. Voronin nu m-a întrebat de acest video. El știe că suntem ambii vânători onești. Am fost de zeci de ori, sute de ori cu el la vânătoare. Cei care încearcă să facă chestia asta pe ultima sută de metri… liniștiți-vă. Nu aveți cu ce vă ocupa. De ce căutați copite de cai morți? S-au dus să caute mistreții. Veniți la dezbateri și povestiți ce vreți să faceți. Eu deja m-am obișnuit la lucruri din acestea și reacționez foarte calm”, a declarat în această seară Dodon, în cadrul emisiunii „Puterea a patra”.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md