(video) Goodwood Festival of Speed 2021 este LIVE şi pe AutoBlog.MD

După un an de pauză forțată din cauza pandemiei globale, Festivalul de Viteză de la Goodwood revine în format tradițional! Deși mai sunt unele restricții, toate biletele pentru persoanele care au dorit să fie prezente fizic acolo sunt aproape sold out!

De astăzi și până duminică inclusiv, evenimentul va fi transmis online și aici pe AutoBlog.MD (joi de la 11:00, iar în celelalte trei zile de la 10:30, ora Moldovei). În fiecare zi, transmisiunea în direct va dura câteva ore şi ulterior vor putea fi urmărite reluări.

Festivalul complet:

https://www.youtube.com/watch?v=QgJlnsqbtfg

Evenimentul fără comentarii, pentru cei care vor să savureze doar sunetul pur al mașinilor:

Rally stage:

Unul dintre invitații speciali la eveniment va fi pilotul F1 Lance Stroll la volanul modelului Aston Martin Valkyrie! Iar pe lângă faptul că FOS va fi gazda unor lansări publice de mașini noi, deja anunțate, ne putem aștepta și la câteva premiere surpriză, astfel încât vă îndemnăm să stați aproape!

Iar instalația centrală va face o revenire anticipată, într-o formă ușor diferită față de anii anteriori. Aceasta va marca istoria, ingineria și etosul “adăugarea de ușurință” a Lotus Cars.

Toate noutăţile și lansările de mașini (+ cele deja lansate care își fac primul debut public) de la Festivalul de Viteză de la Goodwood vor apărea AICI.

Programul festivalului:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Iată o listă a câtorva dintre vehiculele care vor defila pe traseul în rampă de la Goodwood:

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/