/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Calitate prin inovație. Ușile și ferestrele din aluminiu, cu punte termică, parte a familiei Plast Regal

missing
08 iulie 2021, ora 22:38

Cu peste 15 ani de experiență în fabricare de uși și ferestre, compania Plast Regal nu stă pe loc. Recent, și produsele din aluminiu cu punte termică au devenit parte a familiei Plast Regal, diferențiindu-se printr-o rezistență sporită la vânt, fum, foc sau chiar și furt. În oferta de la Plast Regal veți găsi toată gama de soluții pentru casa dvs, inclusiv sisteme de ridicare și glisare, iar greutatea sau mărimea nu sunt deloc o problemă.

„Dacă privim la acest geam, vorbim despre aspectul lui estetic: balamale ascunse, un mâner stilat. Este mai rezistent și sistemul respectiv ne asigură un coeficient de termoizolare mai înalt ca la PVC”.

Aluminiul oferă siguranță și calitate pentru ani buni de zile atât sectorului rezidențial, cât și celui comercial, calitatea fiind garantată prin funcționalitate, estetică, rezistență și confort.

„Observăm grosimea pereților sistemelor cu care lucrăm, de asemenea puntea termică, care este diferită în funcție de termoizolarea pe care dorim să o obținem”.

O inovație aparte sunt ușile Plast Regal. Pe lângă faptul că ușile din aluminiu nu trebuie schimbate sau restaurate odată cu trecerea timpului, este important de știut că lacătul este dotat cu două zăvoare adiționale, astfel că ușa este fixată de-a lungul întregului profil pentru rezistență maximă.

„Este un produs rezistent, este aluminiu cu punte termică și avem pierderi foarte mici de căldură. Ușor, plăcut și cu multă satisfacție”.

Pentru a confecționa produsele din aluminiu, Plast Regal a optat pentru un producător cu renume mondial, cele mai performante utilaje și materiale certificate la nivel european. Fie că este vorba despre rolete, obloane balustrade sau plase anti-insecte, alternative pe piața locală nu există în ceea ce ține de calitate.

„Avem aceeași dorință de ne folosi și de a procura un material calitativ. Această atitudine o avem și față de clienții noștri”.

Recent, compania a fost premiată și cu două distincții pentru înaltă performanță la Marca Comercială a Anului 2020, primind medalie de aur pentru cele mai bune aprecieri ale consumatorilor.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram