image
Sursa foto: frankfurt.mfa.gov.md/ro

În atenția cetățenilor Republicii Moldova în Frankfurt; Adresa secțiilor de votare a fost modificată

Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main informează că în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, la sediul Consulatului General nu va fi deschisă secție de votare.

În orașul Frankfurt pe Main vor fi deschise 2 secții de votare: nr.38/48 și 38/49. Ambele se vor afla pe aceeași adresă și anume: Centrul de Cultură și Congres „Jahrhunderthalle”, Pfaffenwiese 301, 65929 Frankfurt pe Main.

„Secțiile de votare vor fi deschise duminică, 11.07.21, în intervalul orelor 07:00-21:00. Încurajăm cetățenii RM cu drept de vot, din diferite regiuni ale Germaniei, să consulte comunicatele anterioare atât ale Consulatului General, cât și ale Ambasadei RM la Berlin, pentru a identifica cea mai apropiată secție de votare de locul de trai.

În așa fel va fi redusă semnificativ presiunea pe secțiile de votare aflate la Frankfurt pe Main și Berlin”, potrivit unei note informative emise de Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main.

Mai jos puteți accesa schema amplasării secțiilor de votare, inclusiv intrările și ieșirea.

Alegătorii care se vor deplasa cu automobilele proprii pot utiliza parcările indicate în imagine. Pentru persoanele care intenționează să utilizeze transportul public, de la Hauptbahnhof Frankfurt acestea pot lua S-Bahn Linie S1 sau S2 până la stația Farbwerke/Jahrhunderthalle, iar de aici - autobuzul nr.53 sau pe jos circa 7 minute.

În atenția moldovenilor din FrankfurtÎn atenția moldovenilor din Frankfurt
În atenția moldovenilor din FrankfurtÎn atenția moldovenilor din Frankfurt

În atenția moldovenilor din FrankfurtÎn atenția moldovenilor din Frankfurt
FrankfurtFrankfurt

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: