image
Sursa foto: bani.md

Directorul general al Agenției de Investiții și-a depus demisia; Motivele invocate

Rodica Verbeniuc, directorul General al Agenției de Investiții și-a depus demisia. Pe data de 21 iunie a fost înaintată cererea de demisie cu eliberarea din funcție din data de 30 iulie.

Agenția de Investiții menționează printr-un comunicat de presă că Rodica Verbeniuc a decis să se retragă din funcție din motive de ordin personal, legate de relocare și reunire cu familia.

Acum 3 ani, am acceptat cu mult entuziasm invitația de a reveni în Republica Moldova pentru a prelua conducerea unei instituții guvernamentale cu onorabilul mandat de a transpune în viață strategiile de promovare spre poziționarea țării noastre pe harta economică globală, în vederea atragerii investițiilor străine, susține exportatorii autohtoni în eforturile de acces pe piețe externe și spori atractivitatea Moldovei drept destinație turistică cu experiențe autentice. Mi-am asumat să confrunt cu demnitate provocările legate de reorganizarea instituțională, schimbările de guverne, limitările generate de criza pandemică spre a le transforma în noi oportunități. Dorința de a gestiona echilibrat prioritățile de viață și carieră mi-au determinat decizia de revenire la familie, având certitudinea că echipa de profesioniști integri ai Agenției de Investiții este pregătită de a valorifica în continuare rezultatele obținute”, și-a motivat decizia Rodica Verbeniuc.

Rodica Verbeniuc a fost numită funcția de director general al Agenției de Investiții “Invest Moldova” pe 20 iulie 2018.

Noutăţile partenerilor

comentarii: