image
Sursa foto: uefa.com

Te vaccinezi şi poți primi un bilet la finala Euro 2020. Primarul care a pus la cale acest plan: "O șansă unică în viață"

Pentru a încuraja vaccinarea, primarul Londrei a găsit o metodă inedită de a-i motiva pe cetățeni. Sadiq Khan a anunţat un fel de "loterie" în urma căreia fanii pot ajunge la marea finală de la EURO 2020, care se va juca chiar la Londra, pe marele Wembley. Singura condiție este ca persoanele participante la loterie să se vaccineze.

"Încercăm să încurajăm cât mai mulţi londonezi să se vaccineze. Dacă mergeţi la un centru de vaccinare pentru a face vaccinul, dacă faceţi o programare pentru vaccinare, atunci participaţi la o extragere.

Cheia acestei loterii: două bilete pentru a participa la finala Euro de duminică, pe stadionul Wembley din Londra, dar şi alte 50 de bilete pentru a vedea meciul din zona fanilor, instalată în Trafalgar Square, în centrul capitalei.

Persoanele care și-au făcut injecţia mai devreme se vor putea înregistra online, de miercuri, iar cei care postează un mesaj pe reţelele de socializare, care arată că sunt vaccinaţi, îşi vor dubla şansele de a câştiga. Este o șansă unică în viaţă", a spus primarul Londrei, potrivit publicației franceze L'equipe.

Anglia se confruntă în aceste momente cu o creştere a contaminărilor cu COVID-19 în varianta Delta, mai contagioasă.

Anglia s-a calificat în semifinalele EURO 2020, după ce a spulberat Ucraina cu 4-0. Britanicii s-au calificat în această fază a competiției după 25 de ani, iar pentru un loc în finală vor juca împotriva Danemarcei, la Londra.

Britanicii s-au calificat în această fază a competiției după 25 de ani și au obținut cea mai mare victorie din istoria participării lor la Europene. În plus, Anglia a mai marcat 4 goluri doar a doua oară la turneele finale importante (Cupă Mondială sau Campionat European). Prima dată s-a întâmplat în 1966, la acea finală cu Germania, câștigată cu 4-2.

Trupa lui Gareth Southgate a reușit și un record. Este singura echipă fără gol primit până în semifinale din istoria turneelor EURO. În schimb, dintre toate cele 4 semifinaliste, Anglia e singura care nu a mai câștigat trofeul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: