image
Sursa foto: Jurnal.md

Igor Grosu, despre așa-zisa finanțare externă a PAS-ului cu 56 de milioane de euro: „Este o minciună din laboratoarele PSRM”

Igor Grosu, prim-vicepreședintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), neagă informațiile apărute în spațiul public precum că PAS și anumite ONG-uri afiliate partidului, ar fi beneficiat de finanțare externă în sumă de 56.000.000 de euro.

Igor Grosu a catalogat aceste informații drept minciuni create în laboratoarele Partidului Socialiștilor.

„Este o minciună din laboratoarele PSRM și cei care-i consultă din exterior, care rușinos au părăsit prin sala VIP Republica Moldova și vine cumva să acopere o altă știre care a apărut mai devreme despre banii pe care i-a primit Dodon în campania prezidențială. Toate rapoartele noastre sunt prezentate la CEC. Dacă ar fi fost ceva credeți că având el și Ministerul de Interne n-ar fi apărut lucrurile astea, n-ar fi mers în instanță. Sunt niște minciuni, rapoartele noastre sunt publice. Noi avem peste 1000 de donatori, persoane fizice și juridice. La noi lumea donează prin transfer, asta înseamnă că orice transfer și bănuț poate fi verificat”, a declarat Igor Grosu în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV.

Partidul Socialiștilor nu a venit deocamdată cu o reacțiile la afirmațiile făcute de Igor Grosu.

Emisiunea poate fi urmărită integral aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: