(video) Rizea i-a adus lui Platon hârtie igienică, „să nu mai mănânce la rahat” alături „de penali ca Usatîi”: „Mărunțelul acesta penal român, îl arunc peste Prut”

Omul de afaceri, Veaceslav Platon, a primit aseară un „cadou” din partea candidatului la parlamentare, din partea partidului NOI, Cristian Rizea. În timpul dezbaterilor de la Pro TV, după ce spiritele s-au încins, Rizea i-a înmânat lui Platon hârtie igienică „ca să nu mai mănânce rahat”. Rizea a ajuns subiect de discuție și la o emisiunea, unde era invitat Usatîi. Primarul de la Bălți s-a arătat nemulțumit de faptul că Rizea a ajuns să se numească „luptător cu corupția”.

Foto: Unimedia

Din fericire, incidentul nu s-a terminat cu un conflict, iar dezbaterea a continuat.


Primarul de la Bălți, Renato Usatîi, a făcut un comentariu aseară la Puterea a 4-a despre Cristian Rizea.

„Mărunțelul acesta penal - Rizea, de la români și acesta luptător cu corupția. Cineva îmi spunea că - Usatîi, într-o grupare cu Cavcaliuc, Platon, Plahotniuc și nu știu ce acolo. Hai că la noi persecutare politică, dar la noi cât de cât - da, ei au probleme și în România, dar România pe dânsu l-au condamnat nu știu exact, dar dacă și Rizea deja e la noi luptător cu corupția.

Rizea e mai mărunțel ca dumneavoastră. Când o să merg la podul de flori la Fălești și de acolo la Sculeni, cum Rizea cântărește 22 de kg eu pur și simplu îl arunc de pe un mal pe altu și românii pur și simplu o să îl prindă”, a declarat Usatîi.



Pub