(video) Năstase îi răspunde lui Usatîi: „Toți interlopii acestei țări s-au perindat pe la Usatîi, iar după 11 iulie va lua avionul și va fugi, iarăși. Dinu i-a scos masca de pe bot’’

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, vine cu o reacție la amenințările lui Renato Usatîi în adresa deputatului Dinu Plîngău. Cei doi au participat la o dezbatere electorală aseară, unde primarul de Bălți i-a spus lui Plîngău „că se va ocupa de el după alegeri”.

Foto:

„Toți interlopii acestei țări s-au perindat pe la Usatîi. Să nu îndrăznească niciodată să-l amenințe pe un om din Platforma DA, indiferent cine este el. Când Dinu Plîngău se bătea pentru această țară, acest interlop cu pofte politice își lăsa echipa de izbeliște, își lăsa întregul partid pe mâinele lui Plahotniuc, își lăsa primarii să fie persecutați. Niciodată să nu îndrăznești să te mai atingi de oamenii Platformei DA, pentru că au sa vina procurorii după tine.

Sa nu uiți Usatîi, după 11 iulie îți vei lua iarăși avionul și vei pleca poate înapoi în Rusia sau poate după Plahotniuc, cu care comunici zilnic.

Dinu a scos masca de pe „bot”’ acestui interlop cu pofte politice, pe nume Usatîi. Dinu, felicitări, iată a venit și rândul tău să scoți masca bandiților de pe față.

Mai multe documente îl arată pe acest individ, ca fiind implicat și el în aceste scheme de transformare a Republicii Moldova într-o spălătorie a mafiei rusești, iată ca Serviciul de Informații și Securitate al Republicii Moldova ni-l arată în toată amploarea lui.

Șor și Usatîi și-au pus numele în frunte de parcă ar fi mai mult decât o întreagă echipă de 101 oameni. Știți de ce au facut-o? Pentru că ne au de proști.

Mă aștept ca acest Usatîi mâine, poimâine să fabrice orice minciuna la adresa mea. Câte minciuni a spus despre mine și câte va mai îndruga în campania următoare.

Îi transmit acestui interlop ca sunt pregatit pentru orice farsă din partea lui”, a declarat Andrei Năstase într-un live pe Facebook.

Reacția vine după ce Renato Usatîi i-a spus lui Dinu Plîngău că „se ocupa de el după alegeri”, în momentul în care deputatul Platformei DA declara că primarul de Bălți ar folosi în campanie resurse de proveniență dubioasă.

Schimbul de replici acide între cei doi candidați la parlamentare a început odată cu anunțul lui Dinu Plîngău că a depus mai multe sesizări la organele de drept în care cere verificarea provenienței a 24 de milioane de ruble rusești, indicate în declarația  de avere de către Usatîi. „Banii ar proveni din vânzarea unui lot de teren din Federația Rusă, însă acest lucru nu era posibil, având în vedere că averea lui Usatîi este sub sechestru în această țară. Acești bani pot fi folisiți în această campanie”, a spus Plîngău.

„Terenul a fost vândut înainte de sechestru. Nu mai faceți jocul lui Plahotniuc”, i-a răspuns atunci Renato Usatîi.


Pub