Anulare! PAS a refuzat invitația BECS la dezbaterile electorale

PAS a refuzat să se prezinte la dezbaterile publice organizate de BECS, care urmau să aibă loc astăzi. Despre aceasta a anunțat formațiunea într-un mesaj pe Facebook.

Foto: UNIMEDIA
„PAS nu are ce discuta cu hoții care se hrănesc din kulioace. Hoții vor discuta cu cetățenii pe 11 iulie și vor primi judecata pe care o merită. PAS discută zi de zi cu oamenii din fiecare sat, din fiecare oraș din Moldova, din toate colțurile lumii - alungați din țară de hoți. Cetățenii au o singură întrebare pentru Dodon, Voronin, socialiști și comuniști - Ce era în kuliok?
Locul hoților e la pușcărie, nu la conducere, nu în săli de dezbateri, nu în studiouri de televiziune.

Duminică Moldova vă va spune unde este locul vostru. Veți răspunde pe 11 iulie în fața judecății oamenilor, iar după 11 iulie în fața justiției”, se arată în mesajul publicat de PAS.

Astăzi, deputatul PSRM, Vlad Batrâncea, anunță că a luat legătură cu președintele PAS, Igor Grosu, în această dimineață și i-a transmis regulamentul dar și temele pentru dezbateri.

Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor au lansat luni o invitație în adresa Partidului Acțiune și Solidaritate pentru a participa la dezbateri electorale „pe o platformă neutră”. Evenimentul ar urma să aibă loc astăzi, 7 iulie, la Palatul Republicii. Vlad Batrîncea a motivat invitația prin faptul că sondajele arată „șanse mari” pentru acești doi concurenți electorali. PAS urma să vină cu o poziție pe acest subiect.


Pub