(video) BECS a venit la dezbateri, chiar dacă PAS nu a onorat invitația

Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor au organizat dezbateri la Palatul Republicii, chiar dacă cei din PAS au refuzat invitația de a participa la un battle electoral. Așa cum era preconizat pentru ora 19:00, candidații pe lista BECS au participat la eveniment și au răspuns la întrebările moderatorului.

Foto:

Evenimentul a durat circa o oră, fiind transmis online.

PAS a refuzat să se prezinte la dezbaterile publice organizate de BECS, care urmau să aibă loc astăzi. Despre aceasta a anunțat formațiunea într-un mesaj pe Facebook.

Astăzi, deputatul PSRM, Vlad Batrâncea, anunță că a luat legătură cu președintele PAS, Igor Grosu, în această dimineață și i-a transmis regulamentul dar și temele pentru dezbateri.

Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor au lansat luni o invitație în adresa Partidului Acțiune și Solidaritate pentru a participa la dezbateri electorale „pe o platformă neutră”. Evenimentul ar urma să aibă loc astăzi, 7 iulie, la Palatul Republicii. Vlad Batrîncea a motivat invitația prin faptul că sondajele arată „șanse mari” pentru acești doi concurenți electorali. PAS urma să vină cu o poziție pe acest subiect.


Pub