Costiuc, după ce PAS a părăsit dezbaterile: S-au speriat de Platon și au fugit, mi se pare absurd

Președintele Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, consideră absurd gestul PAS de a părăsi dezbaterile organizate de televiziunea centrală, la care a fost invitat și Veaceslav Platon. „Trebuie să stai să lupți până la urmă”, a menționat acesta.

Foto: captură de ecran

„Sincer să fiu nu am așteptat un gest din partea PAS - Dacă te întâlnești cu lupul în pădure, lași torba cu produse alimentare și fugi ori te i-ai de gât cu el. Dacă te întâlnești în Parlament cu bandiți că-i plin ce înseamnă? Că abandonezi câmpul de luptă? Noi ne-am apucat să luptăm și fuga dintr-un studio nu-i bun deloc, un gest pe care nu-l pot înțelege, nu-l accept și oamenii care vor să reprezinte oamenii cu demnitate în lupta cu tâlharii și bandiții nu pot abandona lupta că s-au speriat de Platon, că de el s-au speriat și au fugit, mi se pare absurd, trebuie să stai să lupți până la urmă, Vedeți că ei au plecat, dar el deja împarte timpul”, a declarat Costiuc.

Și Ștefan Gligor, prezent la dezbateri, a declarat că dezaprobă astfel de gesturi și va sta până la capăt.

Candidata pe lista PAS, Olesea Stamate, dar și echipa de susținere, care au venit la dezbaterile organizate de televiziunea de stat, au părăsit sala. „Din păcate, corupții și hoții vin în studiouri de televiziune, când de fapt locul lor este la pușcărie. Oameni buni, PAS nu are ce discuta cu hoții”, a declarat Stamate, în debutul dezbaterii. 

După ce echipa PAS a părăsit sala, Platon a întrebat dacă minutele destinate candidatei PAS, pentru a-și susține poziția și răspunde la întrebări, pot fi „împărțite” celor rămași la dezbateri.


Pub