Principală  —  IMPORTANTE   —   VIDEO/ Nordnews: Jurnaliștii redacției, agresați…

VIDEO Nordnews: Jurnaliștii redacției, agresați fizic la întâlnirea lui Igor Dodon cu alegătorii din Bălți

Colaj ZdG

Jurnaliștii Nordnews susțin că au fost agresați fizic de deputatul socialist Alexandr Nesterovschi și garda tânără a Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM). Reporterii menționează că nu au avut acces la întâlnirea lui Igor Dodon cu alegătorii din Bălți, scrie NordNews.

Potrivit NordNews, socialiștii dau vina pe jurnaliști pentru faptul că s-ar fi comportat agresiv. Din video se vede că jurnaliștii au cerut acces în sala teatrului.

Mai multe persoane au făcut zid la intrarea în instituție pentru ca reporterii Nordnews să nu aibă acces. Asta deși, alți jurnaliști, au intrat fără niciun impediment. Nici Igor Dodon nu a fost sociabil cu echipa de filmare. Acesta nu a stat să răspundă jurnaliștilor la întrebări.

Printre cei care au bruscat jurnaliștii, se numără deputatul Alexandr Nesterovschi. Acesta a împins intenționat reporterul NordNews. Un alt tânăr socialist l-a luat pe sus pe jurnalist și la îmbrâncit. În apărarea socialiștilor a venit și Serghei Gramma, tânărul șef la SA „FEE Nord” din Bălți.