Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Primarul general, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu conducerea Asociației Sindicatelor din Austria

   1934

Primarul general, Ion Ceban, aflat în vizită oficială la Viena, a avut miercuri o  întrevedere cu conducerea Asociației Sindicatelor din Austria și cu mai mulți oameni de afaceri.

În cadrul discuțiilor cu reprezentanții sindicatelor au fost abordate diverse subiecte, inclusiv despre potențialul economic al municipiului Chișinău.

În context, Ion Ceban a lansat invitații de participare la Forumul Economic municipal, care va avea loc în luna octombrie la Chișinău, mai multor oameni de afaceri austrieci, parlamentari și reprezentanți ai APL, menționând că orașul nostru este deschis pentru dezvoltare.

Primarul General a primit asigurări din partea autorităților locale vieneze că municipiul Chișinău a va avea tot suportul în relațiile de colaborare, pentru diferite proiecte, Viena fiind un oraș cu standarde înalte privind calitatea vieții și dezvoltarea urbană.

În context, Ion Ceban a înaintat propuneri de colaborare experților de la Viena în soluționarea problemelor actuale pentru municipiul Chișinău, precum managementul deșeurilor, infrastructura urbană, transport etc.   

Amintim că în perioada vizitei sale în Austria, Primarul General a avut mai multe întrevederi oficiale, inclusiv cu primarul orașului Viena, Michael Ludwig și cu deputatul în parlamentul austriac, Harald Troch.