(video) Igor Dodon apare într-un videoclip unde împușcă câțiva mistreți. PSRM: „Video fake”

lkjgfdsdfg

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, a apărut astăzi, 7 iulie, într-un filmuleț postat pe rețelele sociale în timp ce împușcă câțiva mistreți care erau ținuți într-un spațiu mic îngrădit,

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional

În imaginile video se vede cum Igor Dodon trage cu o armă cu lunetă și împușcă câțiva mistreți. Nu este clar când au avut loc aceste acțiuni și nici locul desfășurării acestora. Solicitată de ZdG pentru o reacție pe marginea acestui subiect, purtătoarea de cuvânt al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Carmena Sterpu, a comunicat că filmulețul video este fals.

„Oponenții utilizează tehnologii de fabricare a unor video-fake. E dovada că dreapta recurge la campanie murdară din lipsa de soluții reale și profesioniste pentru cetățeni”, a comunicat Carmena Sterpu.

Reiterăm că, pe 28 aprilie, Curtea Constituțională a declarat neconstituțională introducerea stării de urgență, lucru ce a dat undă verde președintei Maia Sandu să dizolve parlamentul. Ulterior acestei decizii, Maia Sandu a anunțat că a semnat un decret de dizolvare a parlamentului și că, în data de 11 iulie 2021, vor avea loc alegeri parlamentare anticipate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente