(video) Premieră: Noul VW Golf R Estate – şi practic, şi distractiv

VW prezintă noul Golf R Estate – cel mai puternic și dinamic Golf Estate făcut până în prezent, din fabrică. Modelul combină practicabilitatea cu un condus dinamic, dar şi distractiv, asta pentru că are la fel un Drift Mode precum fratele său hatchback.

https://www.youtube.com/watch?v=zqwWCS0Gwm4

Caracteristicile cheie ale maşinii sunt în mare măsură identice cu cele ale hatchback-ului (le puteţi citi pe toate aici), diferite fiind doar caroseria, dinamica şi datele privind practicabilitatea. Trei culori sunt disponibile pentru exterior: Lapiz Blue Metallic, Pure White şi Deep Black Pearl Effect.

Un Golf R Estate va fi mereu mai apropiat de pământ cu 20 de mm, comparativ cu un break obişnuit. Sub capotă are acelaşi benzinar turbo de 2.0 litri EA888 evo4 (320 CP/420 Nm), cuplat la un specific DSG cu şapte trepte şi dublu ambreiaj.

Standard vine un sistem de tracţiune integrală 4MOTION cu R Performance Torque Vectoring. Cu el în dotare, poate face 0-100 km/h în 4.9 secunde şi atinge maxim 250 km/h (270 km/h cu un opţional R Performance package). Acesta din urmă include, de asemenea, jante de 19 inci și modurile de conducere suplimentare Special (modul Nürburgring) și Drift (pentru derapaje).

Interiorul modelului are de beneficiat din plin de ampatamentul mai lung cu 66 de mm decât al unui Golf hatchback. În special pasagerii din spate profită de proporțiile generoase: spațiul maxim pentru picioare se extinde de la 903 mm la 941 mm. Iar portbagajului are un volum de 611 litri sau maximum 1.642 litri dacă este încărcat până la acoperiș și cu al doilea rând de scaune rabatate.

Pentru prima dată, Golf R Estate este disponibil cu un cârlig de remorcare ce suportă o greutate maximă admisă a remorcii (frânată) de până la 1.9 tone și o sarcină a barei de tracțiune de 80 de kilograme.

Noul Golf R Estate poate fi comandat în Germania și Europa începând cu 8 iulie 2021. Prețurile încep de la 51.585 euro (cu TVA german inclus).

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/