/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ „Cu hoții și corupții nu avem ce discuta”. PAS a părăsit dezbaterile la care au participat Platon, Costiuc și Gligor

missing
07 iulie 2021, ora 20:57

Vicepreședinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Olesea Stamate a părăsit studioul dezbaterilor de la postul public de televiziune, unde se afla și controversatul om de afaceri Veaceslav Platon. „Cu hoții și corupții nu avem ce discuta”, a spus reprezentanta PAS. 

„Din păcate, corupții și hoții vin în studiouri de televiziune, când de fapt locul lor este la pușcărie. Oameni buni, PAS nu are ce discuta cu hoții. Locul lor e după gratii, iar bunurile furate trebuie întoarse statului”, a spus Olesea Stamate.

La dezbateri, Veaceslav Platon l-a reprezentat pe candidatul independent la alegerile parlamentare anticipate Veaceslav Valico, care va figura cu numărul 23 în buletinul de vot.

În cadrul dezbaterilor au mai participat liderul Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, și Ștefan Gligor, de la Partidul Schimbării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram