/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ În fața Guvernului. Liderul „Partidului Regiunilor”, Alexandr Kalinin, spune că a intrat în greva foamei

07 iulie 2021, ora 22:52

Liderul „Partidului Regiunilor” , Alexandr Kalinin, care a anunțat, ieri, că intră în greva foamei, se află și astăzi în Piața Marii Adunări Naționale. Mai exact, în acest mod, el spune că își manifestă sprijinul față de angajații de la Întreprinderea de Stat Calea Ferată a Moldovei, care de mai bine de jumătate de an nu și-au primit salariile.

Întrebat de ce a decis să-i susțină pe lucrători abia acum, în prag de alegeri parlamentare, deși problema nu e de azi și nici de ieri, Kalinin a spus că această acțiune nu are substrat electoral și a precizat că abia la începutul lunii curente i-a fost solicitat ajutorul.

Liderul „Partidului Regiunilor”, Alexandr Kalinin, care candidează pentru fotoliul de deputat, spune că a decis, în acest mod, să-și manifeste sprijinul față de angajații de la Calea Ferată, care de mai bine de jumătate de an nu și-au primit salariile. El spune că astfel vrea ca informația să ajungă la urechile autorităților. Întrebat de ce abia acum, în prag de alegeri, a decis să-i susțină pe angajații CFM, deși problema nu e de azi și nici de ieri.

Alături de Kalinin se află câțiva susținători și membri de partid, care și-au amenajat corturi în fața Guvernului. 

Între timp, Kalinin susține că a încercat să discute cu cineva din Guvern, însă nu a reușit. Acesta mai spune că va continua să stea aici, atâta timp cât îi va permite sănătatea. Marina Nanii, șef-adjunct al Direcției de Comunicare din cadrul Executivului nu ne-a răspuns la telefon pentru un comentariu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram