image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Un tânăr de 24 de ani, reținut în flagrant; A furat dintr-o mașină bunuri materiale

Ghinion pentru un tânăr de 24 de ani, locuitor al capitalei. Acesta ar fi încercat în mod deschis să sustragă bunuri materiale dintr-o geantă, dar a fost reținut în flagrant de către proprietarul mașinii.

Inspectoratul de Poliție a sec. Râșcani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat de un tânăr de 23 de ani, care a comunicat despre cele întâmplate. Cazul a avut loc la data de 30 iunie. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție mun. Chișinău și este cercetat penal pentru furt din automobil.

În cadrul documentării la fața locului, victima a comunicat că a parcat automobilul de marcă „Volkswagen Transporter T5″, pe str. Studenților din comuna Stăuceni. Ulterior când se întorcea a observat cum o persoană a ieșit din automobil, iar în mână avea geanta în care se aflau bani și alte bunuri.

Când a văzut proprietarul mașinii, suspectul a încercat să fugă de la locul comiterii infracțiunii, dar a fost reținut. Acțiunile suspectului au fost surprinse de camerele de supraveghere”, potrivit Poliției.

În cadrul acțiunilor procesual penale tânărul și-a recunoscut vina. Acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru furt, atac tâlhăresc și pungășie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: